Be(denken) en creëren.

Laat dat maar aan mij over.

Mijn naam is Arnoud Evenhuis. Ik ben fulltime art director en grafisch ontwerper in Groningen. In mijn werk ben ik nieuwsgierig en toegewijd. In combinatie met een jonge, frisse en energieke kijk op de wereld zorgt dat voor dynamische en verrassende producten.

In 2010 studeerde ik af als grafisch ontwerper aan Kunstacademie Minerva. Na drie jaar werken als art director, ontwerper en conceptontwikkelaar bij reclamebureau Noordwest12 ben ik nu fulltime actief als freelance art director en grafisch ontwerper in Groningen.

Ik werk voor klanten die mij rechtstreeks benaderen, maar verleen mijn diensten ook aan reclame- en marketingbureaus als Concept7, Junction, ChannelUp en Rebel Projects.

Wil je een nieuw ontwerp voor je merk of website? Of een complete, verfrissende campagne? In mijn portfolio zie je voorbeelden van wat ik voor je kan maken. Of neem gelijk contact met me op. De koffie staat al klaar.

Je vindt mijn kantoor in De Pijp, een prachtig pand aan het Gedempte Boterdiep. De Pijp is te herkennen aan de rode bakstenen schoorsteen en ligt verstopt achter andere gebouwen.

Met en voor wie ik onder andere heb gewerkt.

Like what you see? Vragen, opmerkingen of gewoon hallo zeggen?