Be(denken) en creëren.

Laat dat maar aan mij over.

Buenaparte. Begonnen en opgericht door Arnoud Evenhuis. Nineties kid, altijd-nadenker, woordgrapjesmaker en nieuwsgierig tot-en-met. Ik ben fulltime creative director in Groningen. In 2010 studeerde ik af als grafisch ontwerper aan Kunstacademie Minerva. Na drie jaar werken als art director, ontwerper en conceptontwikkelaar bij reclamebureau Noordwest12 ben ik nu fulltime actief als freelance art director en grafisch ontwerper in Groningen.

Buenaparte is niet alleen maar ‘ik’. Voor iedere opdracht stel ik een team samen met alle nodige disciplines. Van strategie, interactie design, front- en backend development tot videoproductie, animatie, fotografie en copy: ieder op zijn best op de juiste plek in het proces. Ik ben je aanspreekpunt en verzorg en begeleid het proces van creatieve concepten naar pixelperfecte producten.

Alles begint bij jouw verhaal, of het nu gaat om een merkidentiteit of een campagne. In een strategiesessie zetten we je verhaal op papier. Geloofwaardig en echt. Geen geschreeuw, geen loze beloftes. In deze sessie bepalen we wat jouw kracht is, wie je doelgroep is en wat zij nodig hebben om van jouw merk te gaan houden.

Ik zorg dat jouw verhaal de aandacht krijgt die het verdient met een uitgesproken identiteit of campagne. Samen met het team werken we vervolgens vanuit de strategie toe naar een heldere communicatie en de bijbehorende middelen.

Buenaparte zorgt voor de perfecte opvolging; van losse flodders naar samenhang, van creatieve uitspattingen naar een heldere communicatie, van schets naar ontwerp.

Met en voor wie ik onder andere heb gewerkt.

Like what you see? Vragen, opmerkingen of gewoon hallo zeggen?