Open
Hoog contrast
Grote letters

Nieuwsgierig naar de directe wereld om ons heen en de wereld hier ver vandaan. Nieuwsgierig naar de wereld van onze opdrachtgevers, hun uitdagingen en vraagstukken. Nieuwsgierig naar waarom mensen de keuzes maken die ze maken en de psychologie achter dit gedrag. Maar ook nieuwsgierig naar onze eigen keuzes, ons kunnen, onze dromen en onze invloed. Naar of datgene waar we elke dag aan werken een positieve impact heeft op de wereld, hoe groot of klein deze wereld ook is. De belevingswereld van een collega, opdrachtgever, potentiële medewerker of klant of juist de wereld als geheel.

Die nieuwsgierigheid drijft ons om op onderzoek te gaan. We brachten afgelopen jaar onze duurzame ambities in kaart op het gebied van beleid, milieu, onze medewerkers, de community en onze opdrachtgevers. Een reis waarin we van alles te weten kwamen en wat juist ook meer vragen opwierp. Een zoektocht naar onze échte drijfveren en de meetbare impact. We wisten dat we goed op weg zijn maar dat we stap voor stap de weg nog beter kunnen voortzetten. In dit verslag lees je hoe wij zelf een positieve impact maken maar dit juist ook samen doen met onze opdrachtgevers en buenapartners. Hoe je met de juiste intenties en keuzes écht een verschil kan maken.

Met dit verslag hopen we je te inspireren ook die extra stap te zetten en zo samen de wereld elke dag een beetje duurzamer, eerlijker en socialer kunnen maken.

Veel nieuwsgierigheid toegewenst.

Bekijk ons Impact report

 

 

pssst… ook een gedrukt exemplaar voor op de koffietafel? Neem even contact op, we hebben nog een aantal liggen.

Image
Image
Arnoud

Benieuwd hoe we jouw merk ook verder kunnen helpen meer impact te maken?

Image

Ons B Corp proces

22 May 2024
Celine
 • Door Celine
  Door Celine
 • Door Celine
  Door Celine
 • Door Celine
  Door Celine
 • Door Celine
  Door Celine
Image

De 10 jaar tijd van Buenaparte

8 January 2024
Arnoud
 • Door Arnoud
  Door Arnoud
 • Door Arnoud
  Door Arnoud
 • Door Arnoud
  Door Arnoud
 • Door Arnoud
  Door Arnoud
Lees deze blog
< Swipe >