welke campagne, commercial, poster, radiospot heeft onlangs jouw aandacht gevangen? welke boodschap kwam écht bij je binnen?

Dat juist dát voorbeeld nu bij jou opkomt, is heel knap. Iemand heeft een boodschap bedacht, vormgegeven en verzonden. En juist díe is bij jou blijven hangen. Die ene boodschap, tussen honderdduizenden andere, sprong er voor jou tussenuit. Knap hoor.

 

Grote kans dat juist deze boodschap ook bij anderen herkenning oproept. ‘Oh ja, die is mij ook opgevallen inderdaad!’ Wat deze voorbeelden gemeen hebben, is dat ze verder gaan dan het eenmalige spotje op de radio, een op zichzelf staande postercampagne en een los filmpje op een nieuwe website… Bij het maken van zulke boodschappen zijn creatieve en commerciële krachten gebundeld voor de grootste impact.

“Onze kern is creativiteit vanuit verschillende invalshoeken en door wisselende spelers. Zo creëren we meer duurzame, leukere en effectievere campagnes met een boodschap die blijft hangen.”
Previous slide
Next slide
Wat je vraagstuk ook is: gooi het bij ons op tafel. Vanuit een netwerk van een paar honderd ‘mooiedingenmakers’ stellen wij een team samen van vijf creatieven die zich gaan buigen over het probleem.  Dat gaat als volgt:
Waarom kiezen voor de Buenabrains-aanpak?
#1. Samensmelting van de beste Groningse creatieven en marketingexperts i.p.v. een alles-in-één-reclamebureau
#2. Verrassende nieuwe inzichten gegarandeerd
#3. Creativiteit als middel, niet alleen als doel
#4. Frisse blikken op het doel van de opdracht(gever)
#5. Een soepel lopend proces door één begeleider/aanspreekpunt