NOM

Groeien begint hier

Daarom. Eerst NOM.

Investerings- en ontwikkelingsmaatschappij NOM en het startup portaal Flinc willen innovatieve ondernemers in het Noorden verder helpen ontwikkelen. Maar hoe kunnen zij startups het meest effectief bereiken? Met deze uitdaging gingen Bureau Snugger en Buenaparte aan de slag. We ontwikkelden een strategie om de startups persoonlijk te benaderen, met een scherpe campagneboodschap en rake activatie.

Werkzaamheden
Strategie ism Bureau Snugger

Campagne identiteit

Concept
Ontwerp
Campagne

 

 

Partners

Bureau Snugger (strategie)
B2Design (landingspagina)
Ronald Zijlstra (fotografie)

Previous slide
Next slide

Groeien begint hier.

Hoe vind ik een passende financier?

Hoe krijg ik klanten in het vizier?

Hoe vergroot ik mijn verkopen op de beste manier?

Hoe krijg ik mijn marktwaarde goed op papier?

 

Centraal in de campagne staan vier vragen en antwoorden waarmee een startup echt geholpen is. Vergeet de fancy foto’s van startups die het al bereikt hebben, stoere praatjes of droomplaatjes van Dragons’ Den. Dit zijn echte problemen en vraagstukken waar startups tegenaanlopen. Zaken waar Flinc en NOM hen mee verder kunnen helpen.

 

Daarom. Eerst NOM. 

Communicatie (tot) op je deurmat.

In de campagneperiode gingen NOM en Flinc persoonlijk langs bij startups. De door ons speciaal ontworpen deurmatten plaatsten we voor de deur van een aantal “high potentials”. Een aantal dagen later ontvingen de startups een Direct Mail op deze deurmat. Hierin nodigden NOM en Flinc hen uit om zich op te geven voor de Summer School: een week lang elke dag een les of tip in je mailbox om je startup verder te helpen. Een eerste, drempelverlagende kennismaking én een duidelijk voorproefje van de kennis en kunde die NOM en Flinc in huis hebben.