Positive Propaganda

Meer ruimte voor positiviteit

Kan het even wat positiever?

Van nature zijn mensen positief en optimistisch. Alleen, door bakken slecht nieuws en oppervlakkige reclame die we dagelijks ongevraagd voorgeschoteld krijgen, vergeten we dat nog wel eens. Wij vinden: Meer ruimte voor positiviteit! Begin van dit jaar zetten we het initiatief Positive Propaganda op: geen reclame, maar positief nieuws, mooi verpakt door Groningse creatievelingen. Samen met Marloes Dekker, Jochem Koopman, René Raap en andere positivo’s ontwikkelden we het tot een volledig concept.

Werkzaamheden
Strategie

Identiteit

Concept
Ontwerp
Campagnes

 

 

Partners

Marloes Dekker 
René Raap 
Jochem Koopman

 

Gemeente Groningen (subsidieverstrekker)

Wij voegen waardevolle boodschappen toe.

Minder goedkope reclame-knallers. Initiatieven uit de regio, blij nieuws en positiviteit knallen wij het straatbeeld in. Dit doen we door elke maand een groot deel van de outdoor reclame uit te kopen. Zo is er meer ruimte voor positiviteit en kunnen we veel inwoners bereiken met een positief gevoel en een glimlach.

Een podium voor lokale beeldmakers

Elke maand werken we samen met een aantal lokale (beginnende) beeldmakers zoals grafisch ontwerpers of illustratoren. Zo zorgen we voor zichtbaarheid van deze makers én kleuren we de stad met meer kunst en positiviteit op straat.

Zeg het met een een poster!

Heb je, als organisatie, bedrijf of instelling, wat leuks te vertellen, wil je jouw positieve actie onder de aandacht brengen of Groningers bedanken maar weet je niet hoe? Zeg het met een poster!

Wij koppelen een aantal lokale creatieve beeldmakers aan jouw boodschap, verzinnen een goed concept, en zij maken een eigen poster-design in tekst en beeld. 

 

Mail naar smile@positivepropaganda.org of kijk op www.positivepropaganda.org