WEST

Versterk je zintuigen

Versterk je zintuigen

Bedrijvenvereniging West is één van de bedrijvenverenigingen in Groningen. Zij vormen een schakel tussen bedrijven en de gemeente. Als belangenbehartiger van de ondernemers gaan ze in gesprek met de gemeente over, en consulteert de gemeente hen bij, beleidsvorming en aanpassingen in het openbaar gebied.

Met als doel: de positie en het onderscheidend vermogen van Groningen-West versterken. Wij dachten mee dit goed op papier te krijgen en om dit verhaal vervolgens bij alle ondernemers bekend te krijgen. 

Werkzaamheden
Strategie

Identiteit

Concept
Ontwerp

Partners

Bureau Kurk (tekst)
Wildsea (website)

Neus voor de ondernemer

WEST voor de ondernemer! We ontwikkelden een campagne waarmee Bedrijvenvereniging West duidelijk laat zien waar ze voor staan. Versterk je zintuigen en je positie als Groninger ondernemer in West. Oren gespitst, ogen open en voelsprieten uit.

Frisse nieuwe smoel

We ontwikkelden, naast de campagnebeelden, alle nieuwe huisstijlitems. Met nieuwe logo, vormentaal, frisse set kleuren, jongere tone-of-voice pakten we de website aan, ontwierpen we het jaarverslag en zie je dit terug in de nieuwsbrief, acties, geschenken en presentaties.