Wat ik voor je kan betekenen.

Een aantal diensten op een rijtje.

Toe aan een verfrissende (marketing)campagne of een nieuwe smoel voor je onderneming in de vorm van een aansprekend logo of knallende huisstijl? Voor dat en ook voor speelse / strakke / kleurrijke / zakelijke / creatieve / frisse * concepten en activaties – geldt: I am your man!

* kies wat het beste bij jou past, meerdere antwoorden mogelijk.

Icon_identiteit

Identiteit & strategie.

‘Wat definieert mijn merk en hoe wil ik dat mijn merk overkomt?’ Ik help met het bepalen van je merkidentiteit en het uitzetten van de beste strategie die jouw merk stevig positioneert.

Icon_Concept

Concept & campagne.

Een mooi plaatje is niets zonder een goed idee. Het concept waar jij mee gaat opvallen in de massa. Ik ben gespecialiseerd in het bedenken van simpele, heldere en doeltreffende campagnes.

Icon_Ontwerp

Grafisch ontwerp.

Ik verzorg het ontwerp van al je drukwerk en online uitingen zoals brochures, affiches, verpakkingen, boekomslagen, websites, beeldmerk en huisstijl. Altijd uniek en passend bij je merk.

Icon_Art-Directing

Art Direction.

Grote projecten vragen om de beste begeleiding. Iemand die verantwoordelijkheid neemt en de rode draad blijft zien in het creatieve proces. Met de nodige ervaring voer ik dit voor je uit.

Icon_Fun

Fun projecten.

Een leuk project gestart of loop je met ideeën rond en lijkt het je wat om je gedachten hierover te delen met een enthousiaste creatieveling? Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Processtappen.

Icon_1

Analyse.

De klik is er. Leuk, want nu kunnen we aan de slag. Een succesvolle campagne vraagt om een goede analyse vooraf. Samen stellen we vast wie de campagne moet bereiken, wat het uiteindelijke doel is en welke middelen hiervoor nodig zijn.

Icon_2

Strategie.

Pas na het beantwoorden van deze vragen komt het plan. Welke taal spreekt de doelgroep en waar heeft deze groep mensen behoefte aan? Zijn er nog subdoelgroepen waarvoor een andere aanpak nodig is? Voor elk middel wordt bepaald op welke manier het wordt ingezet.

Icon_3

Concept.

Het leukste en meest interessante onderdeel: het ontwikkelen van een ‘haakje’ dat perfect past bij het bedrijf of merk. Benodigd: brainstorms. Het haakje bepaalt de rode draad voor de campagne die in de gehele visuele identiteit terugkomt.

Icon_4

Creatie.

Het concept komt tot leven. Merk, organisatie of campagne krijgt een gezicht. Een gezicht dat naadloos aansluit bij de bedrijfspersoonlijkheid in alle communicatiedragers. Een sterke en eenduidige identiteit waarbij de invulling door mij als art director kan worden bewaakt: van lettertype en kleuren tot de daadwerkelijke fotografie en sfeer.

Icon_5

Productie.

Al dit moois komt pas echt tot leven wanneer de ontwerpen perfect geproduceerd zijn. Ik begeleid de productie van de print-, media- en online middelen. Daarvoor werk ik nauw samen met DTP’ers, drukkers, webbouwers en andere leveranciers. Het eindresultaat is gegarandeerd uitstekend.

Icon_6

Opvolging.

We’re live! En blij! Maar de wereld om ons heen evolueert snel. Ik help graag om veranderingen bij te kunnen benen of voor te zijn. Samen houden we jouw merk scherp en zorgen we ervoor dat alle communicatiedragers zowel op strategisch als op uitvoerend vlak up-to-date blijven.

Like what you see? Vragen, opmerkingen of gewoon hallo zeggen?