Hoe je met marketing psychologie de wereld (een beetje) verbetert!

 

In het brein van je doelgroep gebeurt van alles. Wat zou het handig zijn als je die groep mensen de juiste kant op kunt sturen zonder het te benoemen…

Tijdens deze masterclass gaat de wereld van marketingpsychologie voor je open. Je ontdekt een aantal toffe beïnvloedingstechnieken, die je kunt toepassen in je werk om de wereld een beetje mooier te maken. We gaan zelfs live aan de slag om jouw marketing te verbeteren!

 

Sluit aan bij andere ondernemers, marketeers, studenten en creatieven en luister hoe deze geheimen uit de marketingpsychologie ook voor jou werken. Leer waarom je campagnes beter kunt laten starten aan het begin van een nieuwe maand, hoe het Cocktailparty-effect werkt bij fondsenwerving en hoe je zonder moeite meer mensen zonnepanelen laat aanschaffen.

Deze korte masterclass wordt gegeven door Wendy Oude Veldhuis van Bureau Snugger. Wendy werkt al ruim 16 jaar als marketingstrateeg en beïnvloedingspsycholoog. Artikelen van haar hand worden o.a. geplaatst door Frankwatching, Marketingtribune, Adformatie en RTL Nieuws.

Let’s think x create: schrijf je nu in!

Wat fraai dat je op het punt staat je in te schrijven voor de allereerste editie van FRAAI op vrijdag 24 maart 2023 (poging twee, thanks corona)! Een willekeurige ‘fraaiday’ in het jaar waarop we kennis delen, waarbij nieuwe connecties centraal staan, we concept en creatie met elkaar verbinden en zelf doen en denken wordt aangemoedigd. 

Vrijdag 24 maart
Inloop: 16.00 uur | start masterclass: 16.30 uur | einde: 18.00 uur
Entree: pay-what-you-want (gratis voor Buenaparte-klanten)

Locatie: Kerklaan 68 Groningen
We hebben een gelimiteerd aantal plekken. Wees er snel bij.