Think it. Create it. Wij zijn ervan overtuigd dat als hét idee er is, je het 'alleen' nog maar waar hoeft te maken. De mogelijkheden om écht impact te maken zijn onbegrensd en dat vinden we machtig prachtig!

over ons

Impact maken, groot of klein, is onze definitie van succes. Aan de basis van dat succes staat altijd een verhaal dat, op welke manier dan ook, iets te teweeg brengt. Dat is en blijft een magisch proces waarin we samen alles geven, om van elke opdracht een succesverhaal te maken. En dat vieren we samen!

Hoge verwachtingen scheppen én overtreffen. Met minder nemen we geen genoegen. Voor de onthulling van een concept of design hebben we soms moeite om ons eigen enthousiasme te verbergen. Totdat we in levende lijve die glimlach zien verschijnen.

We will blow your mind to confetti

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Samenwerken is een feestje en dat zie je terug in het resultaat. Daarom stellen we per opdracht het perfecte gezelschap samen. Iedereen draagt z'n steentje bij en we halen het beste in elkaar naar boven!

We go together, Like rama lama lama ka dinga da dinga dong

'Kijk, dat verklaart de naam Buenaparte!' In navolging van de grote kleine man, denken wij voorbij grenzen en kaders. In figuurlijke zin weliswaar. We respecteren de status quo maar zijn eigenwijs genoeg om het randje op te zoeken. Want de sensatie van die blik op het ravijn, inspireert ons om grenzen te verleggen.

Until you spread your wings, you’ll have no idea how far you can fly
– Napoleon Bonaparte

Team waar we trots op zijn

Buenaparte staat voor grensoverschrijdend, ambitieus en vechten voor datgene waarin je gelooft. Naast ons vaste team stellen we voor elke onderneming of elk project, voor elke droom die we nastreven, een toegewijd team samen. Zo kunnen we alles aan en gaan we geen uitdaging uit de weg.

Arnoud

Creative Director

Jacco

Graphic Designer

Lieze

Project Manager

Sven

Stagiair

Ellen

Junior Art Director

Celine

Project Manager

Pico

Office Dog

Trots op onze buenapartners