Think it. Create it. Wij krijgen energie van verse ideeën*, gekke gedachtestromen, mooie connecties en vette visuals.

*Wij geven deze ideeën vorm. Reclame vinden we een vies woord. Bah. We vertellen liever een verhaal door krachtige teksten en sprekende platen. Dit doen we altijd vanuit een doelgerichte aanpak zodat het resultaat altijd relevant is.

Het begint bij de kern, de basis. Wanneer dat helder is, vertaalt zich dat in een duidelijke en strategische lijn naar buiten toe. Wij vertalen dit innerlijk naar een passend uiterlijk.

We will blow your mind to confetti

Een idee tot leven brengen is magisch. En helemaal waarin wij hierin de verwachtingen overtreffen. Ons doel is altijd om met een perfect passende oplossing te komen maar dan net even anders en verrassender. Wij kunnen niet gelukkiger worden van de glimlach bij het onthullen van het concept of design. 

Until you spread your wings, you’ll have no idea how far you can fly
– Napoleon Bonaparte

Wij denken voorbij grenzen en kaders, we zien ze, begrijpen ze en snappen dat ze er soms zijn maar zoeken altijd de stretch en laten zien dat een grens maar een idee is. Durven dromen en voorbij de zogenaamde comfortzone gaan. Dat is waar magie ontstaat en de creatie vrij kan bewegen om zo tot prachtige uitingen te komen.

We go together, Like rama lama lama ka dinga da dinga dong

Creëren doen we samen. Daarom doen wij niet aan ‘u vraagt, wij draaien’. Niet omdat we zo eigenwijs zijn (hoewel..), maar omdat we geloven dat we samen verder komen, met meer plezier. We stellen dan ook per opdracht het perfecte team samen.

Onze naam

Buenaparte staat voor grensoverschrijdend, ambitieus en vechten voor datgene waarin je gelooft. In het Spaans betekent buena parte ‘het beste deel’. Als een heuse Napoleon Bonaparte veroverde Arnoud Evenhuis in 2014 een plek in de marketingbranche in Groningen. Inmiddels strijdt er een team met vaste en flexibele Buenapartners aan zijn zijde.

Team waar we trots op zijn

Arnoud Evenhuis, Creative Director

Kelly Opheikens, Project manager

Pico, Office dog

Daan Oosterhuis, Visual designer

Rebecca Brands, Stagiair vormgeving

Buenapartners

En we doen dit niet alleen. Voor elke onderneming of elk project, voor elk probleem dat we oplossen, stellen we een toegewijd team samen. Zo kunnen we meebewegen met de behoefte van de opdrachtgever, uitbreiden en kleiner worden naargelang de grootsheid van de opdracht.

Met en voor wie we onder andere werken.