Opdrachtgever TRGR   /   Klant Imagine Run   /   Online uitingen TRGR  /   Video-productie Eric Zwiers  /   Fotografie Ewoud Rooks   /   Tekst in samenwerking met Bureau Kurk  /   Buenaparte Strategie / Identiteit / Campagneconcept / Art Direction / Ontwerp

Let’s start the Imagine Run.

Imagine Run heeft als doel om mensen te helpen bij het meer in beweging komen. Door te wandelen of te joggen. De app en de website waren inmiddels live. En met het wereldwijde event The Imagine-Run op 29 september 2018 in het vooruitzicht, wil de organisatie de naamsbekendheid en de app-downloads stimuleren. Voor de online campagne benaderen zij TRGR. TRGR schakelt mij in om te helpen in het identiteits- en conceptingtraject.

Imagine_Run_app_2Imagine_Run_app_3Imagine_Run_app_1

Laagdrempelige boodschap; stap gewoon je voordeur uit.

Doel is om zoveel mogelijk mensen op de been te krijgen. Primair ligt de focus op nieuwe app-downloads. Focus daarin: meer bewegen is nog nooit zo makkelijk geweest. We richten de campagne op drie doelgroepen; de niet-beweger, de beweger en de sporter. Voor iedere persona is er een andere trigger, maar telkens met eenzelfde soort boodschap.

Karina_Zuiderveen

Met een strategische sessie heeft hij ons geholpen om tot de kern van het merk te komen. Hij heeft deze vervolgens doorvertaald naar een creatief communicatieconcept en een verrijking van onze huisstijl. Dat Arnoud goedlachs en een energiek persoon is maakt de samenwerking extra fijn!

Karina Zuiderveen, Manager Marketing & Communicatie at Imagine Run

Brandbook_imaginerunBrandbook_imaginerun_BuenaparteBrandbook_imaginerun2shirt-mockup_imaginerunBrandbook_imaginerun_Buenaparteflyer-mockup_imagine runBrandbook_imaginerun1

Beeldenbank.

Met de fotograaf en videograaf schieten we foto’s en video’s op locatie om een goede beeldbank op te zetten voor Imagine Run. We leggen verschillende mensen vast (naar de doelgroepen) op locaties in de stad en in de natuur.

Download

Download de app nu!

Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40
app-store-android-download