Open
Hoog contrast
Grote letters

Werken aan de spark

Dit project had eerst nog een pakkende naam nodig. Aangezien het Martini Trade park aan Stadspark ligt, bedachten wij ‘Werken in Stadspark’. Simpel, maar doeltreffend. Bij het ontwerpen van het logo hebben we ervoor gekozen om ‘Stad’ en ‘spark’ visueel van elkaar los te koppelen. Zo ontstonden er de varianten ‘Werken in Stad’ en ‘Werken aan de spark’. Vervolgens hebben we de huisstijl ontwikkeld, bestaande uit een paar illustratieve elementen. Deze veranderingen aan dit mooie stukje Stad mochten namelijk wel de aandacht trekken. Daarnaast leggen de vormen in beeld uit wat dit project allemaal inhoudt.

Image

Een huisstijl die met de plek mee verandert

Bij elke uiting veranderen de illustratieve elementen mee, om de transformatie die dit gebied gaat meemaken, te laten zien. De (halve) cirkels, rechthoeken en driehoeken komen in alle kleuren en maten terug in de uitingen.

De eerste stap in de vergroening en het mensvriendelijker maken van het Martini Trade Park was het plaatsen van een zogehete ‘Parkly’. Deze modulaire zitbankjes uit Finland zijn naast een zit-, lunch- en ontmoetingsplek, ook een plantenbak. Samen met een informatiezuil, in de nieuwe huisstijl, is deze Parkly een mooie toevoeging aan het gebied. De zuil informeert de bezoekers over de toekomstplannen.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Volgende case

Skills pay the bills

< Swipe >