Open
Hoog contrast
Grote letters

Klopt jouw beeld van de GGZ wel?

Veel mensen hebben een eenzijdig beeld van de GGZ: spanning en agressie op de werkvloer zijn terugkerende onderwerpen. Of zijn dit vooroordelen? Wat is jouw beeld van werken in de GGZ? Klopt dat ook met de praktijk?

We ontwikkelden een campagne waarbij we 7 kenmerken van de GGZ centraal zetten en de toeschouwer de vraag stellen: is dit jou ’n zorg of juist jouw zorg? Misschien ben jij wel die unieke persoon die wij zoeken!

Image
Image
Image

Communicatie vanuit verschillende richtingen

We ontwikkelden een set campagnematerialen waarmee de diverse organisaties de boer op kunnen. Op deze manier informeren ze geïnteresseerden over deze bijzondere sector. We verwijzen hierbij naar de website www.ggznoord.nl. Op dit platform is allerlei informatie en inspiratie te vinden over de GGZ om een zo compleet mogelijk beeld te geven van de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg. 

Eén plek: GGZNoord.nl

Op www.ggznoord.nl verzamelen we alle verhalen over de geestelijke gezondheidszorg. De onverwachte situaties, creativiteit, vooroordelen en praktijkverhalen. Een plek waar je interessante blogs kan lezen, mooie docu’s vindt en gemakkelijk een passende vacature of interessante bijeenkomst vindt. 

 

Image
Image
Image
Image
Image
icon-play

Explanimation GGZ

Onze buenapartners in actie

Ewoud Rooks

Fotografie

By Your Site

Technische realisatie website

Image

Volgende case

Noord voor Jeugd

< Swipe >