Open
Hoog contrast
Grote letters
Image
Image
Image
Image

Kijk verder dan wat je weet

Mensen en dieren komen elkaar op tal van plekken tegen. Vaak gaat dat goed. Soms ervaar je hinder, maar hoe erg is dat? Als we ons wat meer verdiepen in de dieren om ons heen, hun behoeftes en welzijn, kunnen we heel fijn samenleven. We laten we het huidige beeld daarom eens op een andere manier zien. We laten rake teksten spreken, die recht op het doel afgaan. Door in te spelen op de nieuwsgierigheid, dagen we mensen uit om net even verder te kijken dan wat ze al weten. We willen de gedachten in beweging zetten, ze laten nadenken over eigenschappen van deze dieren die misschien voorheen onopgemerkt bleven. En dat met knallende beelden van een aantal stadse dieren.

Ben je echt nieuwsgierig geworden naar deze dieren? Doe dan mee met de winactie: een stadssafari met bioloog Rick Middelbos.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Campagnelancering op valentijnsdag

Wanneer kan je beter een campagne lanceren waarbij de ode aan de hoofdpersonen (lees: dieren) centraal staat? Juist: op 14 februari. We verspreidden liefdesgedichten aan de dieren in kwestie op de plekken waar ze vaak gezien worden. Onze kersverse Stadsdichter Esmé van den Boom maakte een gedicht en droeg deze voor aan de mollen in het Noorderplantsoen. Een mooiere aftrap van de campagne konden deze dieren niet wensen! De campagne werd meteen opgepikt door diverse lokale media en werd veelvuldig gedeeld op de sociale media.

Image
Image
Image
Image
Image
icon-play

Esmé van den Boom - gedicht aan de mol

Image

Volgende case

Ontdek Wad. Bewaar Wad.

< Swipe >